+31 (0)172 - 216901

Geschiedenis

Toen in 1908 de broers Piet en Marinus Koetsier in Boskoop samen een kwekerij starten hadden ze er geen benul van dat, ruim 100 jaar later, dit bedrijf een van de meest toonaangevende bedrijven in vaste planten van Nederland zou zijn. Vanaf de jaren '30 zijn de broers zich gaan specialiseren in vaste planten wat zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot het huidige bedrijf Koetsier Vaste Planten.


De laatste jaren is de specialisatie steeds meer toegespitst op de kweek en verkoop van vaste planten in grotere potmaten. Ook wordt er steeds meer gekozen voor een eenduidige en rustige vormgeving en uitstraling.
De ervaringen die zijn opgedaan in al die jaren zorgen voor de sterke basis van het bedrijf. Belangrijkste uitgangspunten hierbij zijn: kwaliteit, service, en het brede assortiment. Dit alles natuurlijk op een, voor alle partijen, aanvaardbaar prijsniveau. De grote know-how op vaste planten gebied wordt hierbij als ondersteuning ingezet, zodat wij u ten alle tijden van dienst kunnen zijn van kleine tot grote aantallen en met informatie over bekende en onbekende soorten.